Αποχωρεί από το «Μαριχουάνα STOP!» και αυτή είναι η αντικαταστάτριά της!

Το αξεπέραστο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP!» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, αφού ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τον πρώτο κύκλο των παραστάσεων, πήρε παράταση παραστάσεων. Η μεγαλειώδης υπερπαραγωγή που λάτρεψε το κοινό και η οποία σηματοδότησε την επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου στο θέατρο, από τις 6 Ιανουαρίου παίζεται κάθε Κυριακή στις 6 μ.μ. στο Gazi Theater, με τις παραστάσεις να είναι σχεδόν κάθε βδομάδα sold out.

Στην παράσταση, μέχρι πρότινος, συμμετείχε η Φωτεινή Ντεμίρη, υποδυόμενη την κυρία Ζωζώ. Ο λόγος για την καφετζού της γειτονιάς, η οποία προσπαθεί να πείσει την κόρη της, Μαρία (Βαλέρια Κουρούπη), που είναι ερωτευμένη με τον Τόλη Βοσκόπουλο, να τον ξεχάσει και να παντρευτεί τον κυρ. Σπύρο, ο οποίος την αγαπάει και θέλει να της εξασφαλίσει μια άνετη ζωή, έστω και αν της ρίχνει κάτι χρονάκια.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βάλαρης μέσα από τα InstaStories του, η Φωτεινή Ντεμίρη αποχωρεί από το καστ και τον ρόλο της θα αναλάβει μια άλλη αγαπημένη ηθοποιός. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Νέλλη Γκίνη, η οποία θα κάνει την δική της… πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εντατικές πρόβες. Ο λόγος της αντικατάστασης δεν έχει γίνει γνωστός μέχρι στιγμής. Το σίγουρο είναι πώς πολλοί ανυπομονούν να δουν τη Νέλλη Γκίνη επί το έργον.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More