Αποχώρηση-βόμβα από τον Alpha! Οριστικά εκτός αγαπημένος παρουσιαστής του καναλιού…

Ενα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές για την παρουσίαση του «Survivor» βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης με την τηλεόραση του Σκάι, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και ταξιδιωτική εκπομπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», ο μέχρι πέρυσι παρουσιαστής του «World Party» έχει ήδη κάνει δύο ραντεβού με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού του Φαλήρου, Αλκηστης Μαραγκουδάκη, και εκρεμμεί ένα ακόμη ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Ο παρουσιαστής μετακινείται μόνος του από τον Alpha στον Σκάι χωρίς τον μέχρι και πέρυσι συνοδοιπόρο του, Γιώργο Μαυρίδη. Η πρόταση στον Τανιμανίδη περιλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου του «Survivor», τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν πλέον στον Σκάι μετά τη συμφωνία-πακέτο που κλείστηκε με την Αcun medya.

Στον Αγιο Δομίνικο…

O Tούρκος παραγωγός Ιτζούν Αλιτζαλί παρευρέθηκε το βράδυ της Tρίτης στην παρουσίαση του «Τhe Voice» στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι, ενώ είχε συνομιλία και με τον πρόεδρο του ομίλου Σκάι, Γιάννη Αλαφούζο. Τα γυρίσματα του «Survivor» θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά στον Αγιο Δομίνικο και το project θα προβληθεί από το κανάλι στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου.
Ο Τανιμανίδης εκτός από την παρουσίαση του reality περιπέτειας θα αναλάβει και νέα ταξιδιωτική εκπομπή η οποία θα έχει τίτλο «Τhe round of world in 80 lives» (Ο γύρος του κόσμου σε 80 ζωές).

Πηγή: Εθνος-Αλέξης Μίχας

Read More

And More