Αράχωβα: Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης για την κτηνωδία με το χάσκι – «Δεν μπορώ να το διανοηθώ, έχω τρελαθεί»

Με βίντεο στο Tik Tok ο Άρης Σοϊλέδης ξεσπά για την φρικιαστική πράξη που προκάλεσε τον θάνατο ενός χάσκι στην Αράχωβα, το οποίο κακοποιήθηκε βάναυσα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πιστέψει τις λεπτομέρειες που ακούσει στα media για την κτηνωδία, ζητώντας άμεση τιμωρία, σε αυτόν που στέρησε τη ζωή από το τετράποδο ζώο.

«Πώς γίνεται ρε παιδιά να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που φέρονται έτσι σε ένα ζώο… Τι μπορεί να έχεις στο σκ@τοκεφάλι σου μέσα για να φερθείς έτσι σε ένα ζώο; Δεν μπορώ να το διανοηθώ πραγματικά. Από το πρωί έχω τρελαθεί, μου το στείλαμε αρκετοί για να το ανεβάσω και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έχει κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί», αναφέρει ο Άρης Σοϊλέδης.

Και σχολιάζει: «Αυτός ο άνθρωπος, όχι απλά πρέπει να πάει φυλακή, αλλά να του κάνουμε νομίζω κάτι αντίστοιχο για να καταλάβει το λάθος του. Αν και τι νόημα έχει; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο άρρωστοι στο μυαλό που ειλικρινά δεν θα καταλάβουν ποτέ το τι έχουν κάνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης στο Tik Tok.

@soiledis11  #foryou #fyp #skuli #animal #help #voitheia ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

Read More

And More