Αράχωβα: Ο ιδιοκτήτης του χάσκι ξεσπά στο Live News – «Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, δεν έχω κάτι επίσημο»

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο βιασμός με αιχμηρό αντικείμενο ενός 8χρονου σκύλου, ράτσας χάσκι, στην Αράχωβα, ο οποίος κατέληξε λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια ενέργεια.

Παρά τις έρευνες των Αρχών ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης παραμένει άφαντος.

Ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκύλου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην κάμερα του Live News τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί αυτός που διέπραξε αυτό το έγκλημα.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα.

Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, δεν έχω κάτι επίσημο. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος. Όλα αυτά που ακούγονται για παίκτες ριάλιτι και για αλλοιωμένες κάμερες, καλό θα ήταν να μην αναπαράγονται», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

Read More

And More