Αράχωβα: Πανελλήνια κατακραυγή για τον βασανισμό του χάσκι – Οι αντιδράσεις σε τηλεόραση και διαδίκτυο

Η φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης του χάσκι, του 8 ετών Όλιβερ στην Αράχωβα έχει «παγώσει» όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμα τον δράστη του εγκλήματος, εξετάζοντας προσεκτικά όλο το υλικό που έχει στα χέρια της, με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών. Ο κηδεμόνας του χάσκι, πάντως, κλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης για συμπληρωματική κατάθεση, παρουσία της δικηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, στην Αράχωβα μετέβη άμεσα κλιμάκιο Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με ανθρωποκτονίες προκειμένου να ερευνήσει διεξοδικά το συμβάν με τον Όλιβερ.

Επιπλέον, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να βρεθεί το σημείο ταφής του σκύλου έτσι ώστε να γίνει εκταφή του και να μεταφερθεί στο πανεπιστήμιο Αθηνών για λεπτομερή εξέτασή του.

Οργισμένες αντιδράσεις σε τηλεόραση και διαδίκτυο

Πολλές είναι οι αντιδράσεις σε τηλεόραση και διαδίκτυο για την κτηνωδία στην Αράχωβα, τα τελευταία 24ωρα.

Το hashtag #Αράχωβα είναι στην κορυφή των trends στο twitter, με πολλούς να κάνουν να επιθυμούν το #cancel της περιοχής.

Κατερίνα Ζαρίφη και Δημήτρης Αλεξάνδρου ζήτησαν στον αέρα του Open δικαίωση για τον χαμό του Όλιβερ. Μάλιστα, το μοντέλο έκανε έκκληση να ανοίξουν τα στόματα στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορεί να πιστέψει τις λεπτομέρειες που ακούσει στα media για την κτηνωδία, ζητώντας άμεση τιμωρία, σε αυτόν που στέρησε τη ζωή από το τετράποδο ζώο.

@soiledis11 😡😡😡🤬🤬🤬🤬 ΕΛΕΟΣ #foryou #fyp #skuli #animal #help #voitheia ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Soiledis

Στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή «έσπασε» όταν παρουσίασε την είδηση.

  • Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε στο instagram..

«Θέλουμε δικαίωση εδώ και τώρα για τον βασανισμένο Όλιβερ που έφυγε τόσο άδικα βιώνοντας την απόλυτη φρίκη στα χέρια του βασανιστή του».

  • Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το Instagram.

  • Το ίδιο έκανε και η Ιωάννα Τούνη.

«Πόση ξεφτίλα υπάρχει εκεί έξω; Εύχομαι οι αρχές να μπορέσουν να εντοπίσουν τον διεστραμμένο κ@@@@@@@@λο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος για όλους μας» έγραψε.

  • Κατερίνα Καινούργιου

  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

  • Μικαέλα Φωτιάδη

  • Κόνι Μεταξά

Η Τάνια Τρύπη τοποθετήθηκε μιλώντας στη Super Κατερίνα. «Είναι πολύ σκληρό αυτό το γεγονός. Πριν δύο χρόνια είχε βιαστεί ένα σκυλάκι στην Αλεξανδρούπολη και το υιοθέτησα εγώ» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Σε ανάρτηση στο facebook, η Νατάσα Ράγιου χαρακτήρισε «ανθρωπόμορφο τέρας» τον κακοποιητή του χάσκι.

Το άδικο τέλος του Όλιβερ σχολιάστηκε έντονα και στο twitter καθώς οι χρήστες ξεσπούν ζητώντας άμεσα να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί για την φρικιαστική πράξη.

 

 

 

Το σίγουρο είναι ότι η Αράχωβα είναι, αναμφίβολα, ένας κορυφαίος προορισμός κι δεν μπορεί να στιγματίζεται μία ολόκληρη περιοχή για ένα έγκλημα κατά ενός αθώου πλάσματος.

Read More

And More