Αράχωβα: Στο «κάδρο» των αρχών πρώην παίκτης ριάλιτι για την κτηνωδία με το χάσκι

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί ο δράστης της φρικαλεότητας με την δολοφονία του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα.

Όπως αναφέρει το ereportaz, στο «κάδρο» υπάρχει το όνομα ενός πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος θεωρείται ότι μπορεί να είναι ο δράστης της απίστευτης κτηνωδίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει φέρει τις αντιδράσεις από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις που ζητούν δικαιοσύνη και να συλληφθεί ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν το λουρί του σκυλιού, προκειμένου να μπορέσουν να έχουν λύση στο μυστήριο σχετικά με την αποτρόπαια πράξη και τα στοιχεία του δράστη.

Συγκεκριμένα αυτό αφαιρέθηκε από το σκυλί την ώρα που συνέβαινε η φρικιαστική πράξη. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές πάνω σε αυτό αναμένεται να υπάρχει γενετικό υλικό ή κάποια δαχτυλικά αποτυπώματα από τον δράστη.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού στην Αράχωβα συγκλόνισε μιλώντας για τις πρώτες στιγμές από την ώρα που βρήκε το χάσκι.

«Είχε αιμορραγία, ήταν ημιλιπόθυμο. Τον πήρα αγκαλιά, τον έβαλα στο αυτοκίνητο. Έφυγα εκτάκτως για την κτηνίατρο μου. Όταν αντίκρισε και η γιατρός μου το περιστατικό. Έμεινε άναυδη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ στο Live News.

«Καθίσαμε όλο το βράδυ, τον είχα στην αγκαλιά μου. Τον έβλεπα όμως ότι θα τα καταφέρει να σου πω την αλήθεια. Με κοίταζε στα μάτια και μου έλεγε «είμαι δυνατός». Σηκώθηκε και όρθιος το βράδυ στο σπίτι, ήπιε νεράκι. Εννέα η ώρα περίπου έκανε ένα τίναγμα, τινάχτηκε το σκυλί. Έτρεξα αλλά είχε πάθει ανακοπή», συμπλήρωσε για όσα ακολούθησαν μετά την φρικιαστική πράξη. 

Read More

And More