Aretha Franklin: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση η βασίλισσα της soul μουσικής

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά η διάσημη τραγουδίστρια Aretha Franklin. Όπως γράφουν τα ξένα ειδησεογραφικά sites, η 76χρονη πλέον βασίλισσα της soul μουσικής νοσηλεύεται “βαριά άρρωστη” σε νοσοκομείο του Detroit. Η θρυλική τραγουδίστρια δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς οι φίλοι και η οικογένειά της, οι οποίοι ζητούν από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνη.

«Η Aretha Franklin έχει γύρω της συγγενείς και ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά της. Θα λείψει πολύ ως μητέρα, αδερφή, φίλη, ξαδέρφη. Αλλά η κληρονομιά της είναι μεγαλύτερη από τη ζωή. Δεν είναι μόνο που την αποκαλούσε νούμερο 1 τραγουδίστρια όλων των εποχών το Rolling Stone. Ή ότι χαρακτηρίζεται βασίλισσα της σόουλ. Να ζήσει για πάντα» έγραψε ο δημοσιογράφος Roger Friedman που μοιράστηκε τα νέα για την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της.

Η Aretha Franklin έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Η θρυλική τραγουδίστρια έδινε παραστάσεις μέχρι πρόσφατα, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ακύρωσε μια σειρά συναυλιών λόγω «ιατρικών εντολών».

Read More

And More