Αρετή Θεοχαρίδη: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη, σε λίγο καιρό, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης έκανε το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί, ενώ το πρωί της Πέμπτης ο Σάββας ανακοίνωσε και επίσημα, μέσω Instagram, ότι η οικογένειά του θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος και μαζί με την Αρετή θα δουν το μεγαλύτερο όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Σάββα για τον ερχομό του παιδιού του, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου η Αρετή έκανε την πρώτης ανάρτηση στο Instagram, μετά την δημοσιοποίηση της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια backstage λήψη από φωτογράφηση που πραγματοποίησε πρόσφατα μαζί με τον άντρα της ζωής της και τον αγαπημένο της σκύλο, Τσάβι.

Φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, γυαλιά ηλίου στο ίδιο χρώμα και κρατώντας τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της, πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένου της. “Family #5months”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More