Αργύρης Αγγέλου: Εισβάλλει στο “Σόι” και τους αναστατώνει όλους!

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους έρχονται και αυτή την εβδομάδα, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

Ο Σάββας, η Λυδία, ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία θα περάσουν το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του Μενέλαου για να του κάνουν παρέα, μιας που η Αλεξάνδρα δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τη Νέα Υόρκη. Θα μαγειρέψουν, θα δουν ταινίες, θα πιουν κοκτέιλ, θα παίξουν επιτραπέζια και θα περάσουν ένα ήσυχο διήμερο… ή μήπως όχι; Τι σχέση έχει ο καινούριος γείτονας, που χτυπά την πόρτα τους μέσα στη νύχτα για να ζητήσει βοήθεια, με έναν μανιακό δολοφόνο που σκοτώνει τα θύματά του με κατσαβίδι, σκορπώντας τον πανικό στην περιοχή της Κηφισιάς; Μπορεί ο καινούριος γείτονας να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μανιακό δολοφόνο; Η ζωή της οικογένειας Τριανταφύλλου βρίσκεται σε κίνδυνο ή μήπως είναι όλα μέσα στο μυαλό τους;

Στο ρόλο του Δημήτρη, ο Αργύρης Αγγέλου

Read More

And More