Αργύρης Αγγέλου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του να επικοινωνήσει αυτό που είναι»

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μάριον την Τρίτη 17/5.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 σε σχόλιο που τον χαρακτήρισαν «κακιά αδερφή».

«Εγώ δεν πιστεύω ότι απάντησε ο Γιώργος. Πιστεύω ότι ήταν άλλη μία στιγμή αυθόρμητη του Γιώργου, όσο και αν το είχε σκεφτεί, γιατί το είπε και ο ίδιος ότι το έχει σκεφτεί. Θεωρώ ότι ήταν μία αυθόρμητη ανάγκη του, να επικοινωνήσει άλλη μία φορά αυτό που είναι. Ο Γιώργος είναι ένα πλάσμα που δεν χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για τίποτα. Ότι κάνει ο Γιώργος δεν εμπεριέχει προσπάθεια μέσα, είναι εμφύτου και είναι ξεχωριστός», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στον αέρα της ΕΡΤ: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

 

Read More

And More