Αργύρης Πανταζάρας: 9η μερα με κορονοϊό – Τον αντιμετωπίζει με χιούμορ και μαγείρεμα

Μπορεί οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στη χώρα μας να έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και να οδεύουμε σιγά σιγά προς ολική άρση του lockdown ωστόσο αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας που βρίσκονται θετικοί στον ιό. Από τον κορονοϊο λοιπόν, όπως φαίνεται δεν κατάφερε να γλιτώσει ούτε ο Αργύρης Πανταζάρας ο οποίος ωστόσο ακόμα και τώρα δε χάνει το χιούμορ του.

Ο γοητευτικός και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και μέσα από αυτά επέλεξε να μοιραστεί την δική του εμπειρία με τον κορονοϊο. Φυσικά αυτό το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αποκαλύπτοντας την έλλειψη γεύσης που έχει – ένα από τα βασικά συμπτώματα του covid – ο Αργύρης Πανταζάρας το έριξε στη μαγειρική δηλώνοντας πως ότι και να βάλεις στο φαγητό δεν έχει νόημα γιατί δεν το καταλαβαίνεις. 

Στα stories του μάλιστα, ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει ότι βρίσκεται ήδη στην ένατη μέρα νοσηλείας του σημειώνοντας: “η ταχύτητα αυτή είναι το πραγματικό μου βάδισμα” ενώ σε άλλο story σχολιάζει: “8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου”.


¨

Read More

And More