Αργύρης Πανταζάρας – Σασμός: Η φωτογραφία με την οποία επέλεξε να αποχαιρετήσει την τηλεοπτική σεζόν

Πολλές είναι οι ανατροπές που περιμένουν τους τηλεθεατές του Σασμού αυτή την εβδομάδα. Ο Καραπάνος που έχει στήσει ενέδρα θανάτου στον Γεράσιμο όταν μαθαίνει ότι τελικά εκείνος είναι ο γιός του θα αποφασίσει να θυσιαστεί για χάρη του με τον αστυνόμο Χριστογιάννη να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του από τη διαπίστωση πως ο άνθρωπος που τόσα χρόνια μισούσε, θυσιάστηκε για να του σώσει τη ζωή.

Ο Αργύρης Πανταζάρας που υποδύεται τον Γεράσιμο Χριστογιάννη στον Σασμό, θέλοντας να αποχαιρετήσει την τηλεοπτική σεζόν, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με τον τηλεοπτικό του πατέρα την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή κ πνευματικό πατέρα τον Δ.Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ.Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια… τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Τους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Να μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας» έγραψε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Read More

And More