Αργύρης Πανταζάρας: “Τον Τάκη τον απεχθάνομαι” – “Στα προσωπικά μου είμαι σε περίοδο αναθεώρησης”

Ο Αργύρης Πανταζάρας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show και είπε πολλά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε γιατί απεχθάνεται τον «Τάκη Δοξαρά», τον ρόλο που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ αποκάλυψε πόσο πολύ δυσκολεύτηκε να τον προσεγγίσει ερμηνευτικά. 

Για τη δουλειά του: Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά.

Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή.

Όταν πήγαμε στις Κάννες, έλειπαν όλοι, εμείς ήμασταν οι “αστέρες”. Πήγαμε όλο σαν παρέα και ήμασταν περήφανοι. Το ζήσαμε.

Για τον ρόλο του ως Τάκης Δοξαράς στις Άγριες Μέλισσες: Για μένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό το ρόλο το αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ. Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τον Τάκη ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική. Στο τέλος, πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Το τέλος του Τάκη είναι πολύ κοντά.

Τώρα καταλαβαίνω τι εστί τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά. 

Για την προσωπική του ζωή: Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη” Θα ήθελα να παω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις. 

 

 

Read More

And More