Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του – «Δε με βλέπεις πως έχω γίνει;»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, παραχώρησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» το πρωί της Παρασκευής 12/1.

Ο γνωστός επιχειρηματίας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λέγοντας μάλιστα ότι στάθηκε τυχερός, αλλά πλέον όλα είναι καλά.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω και θεώρησα σωστό λόγω της ημέρας να έρθω εδώ, να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι, πιστεύω τουλάχιστον η καινούργια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους. Δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Αυτό που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι βοήθησε που είμαι γυμνασμένος και αδύνατος. Πέρασα τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά μου, με φίλους που ήρθαν. Ήρθε και ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει», περιέγραψε σε άλλο σημείο ο γνωστός επιχειρηματίας στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, μία κήλη. Την έκανα, πήγα σπίτι μου, όλα καλά. Κατάλαβα όμως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από 4 ημέρες μπήκα πάλι στο νοσοκομείο και έγινε η δεύτερη εγχείρηση. Στάθηκα πολύ τυχερός. Στο χειρουργείο μπήκα 9 η ώρα το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά», κατέληξε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Read More

And More