Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: “Εχω βαρεθεί τα παιχνίδια πίσω απο την πλάτη μου” !

Μετά τον απίστευτο ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω απο την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ,την αποχώρησή της απο τον ΑΝΤ1, τις αιτίες που την οδήγησαν στην έξοδο και την πιθανολογούμενη μεταγραφή της στο Mega και στο “Πρωινό Mou”, επιτέλους έχουμε κάποιες πρώτες δηλώσεις της ίδιας και όχι του στενού ή του υποτιθέμενα στενού της περιβάλλοντος !

Ναι, η Αργυρώ μίλησε και μίλησε με αφοπλιστικό τρόπο στην Χριστίνα Πολίτη και στο “cosmopoliti blog” ! Τι είπε ; Σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως !

“…Χθες το μεσημέρι -χύμα στο κύμα- συναντήθηκα με τον Κωσταντίνο Καφίρη στον “Παπαδάκη” της Αργυρώς. Κάναμε ένα διαγωνισμό ταχύτατης μάσας..και αντισταθήκαμε- λιγάκι- στο επιδόρπιο γιαούρτι. Οπως ήταν αναμενόμενο βγήκε η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου από την κουζίνα.. για να δει ποιά πιράνχας κάθονταν στο γωνιακό τραπέζι. Δεν άντεξα αυτή τη φορά και τη ρώτησα αν είναι αλήθεια η φήμη περί Mega.

“Μα είναι δυνατόν να έκανα τέτοιο πράγμα? Αν ήταν να πήγαινα στο Mega θα το έκανα από την αρχή της σεζόν. Ημουν σίγουρη πως θα πάει καλά ο Γιώργος με τη Φαίη καλά γιατί είναι ένα ζευγάρι με πολύ καλή και ανάλαφρη χημεία μεταξύ τους. Τους είδα κι εδώ που ήρθαν να φάνε. Τώρα το γιατί επέλεξαν να έρθουν μαζί με το Μπούτο τη συγκεκριμένη ημέρα που ήταν απέξω όλες οι κάμερες μου είναι άγνωστο. Χριστίνα, νιώθω σα να παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου κι εγώ πια έχω κουραστεί. Θέλω την ησυχία μου. Δεν κάνω εγώ για τηλεόραση. Θέλει άλλο χαρακτήρα κι εγώ τον δικό μου δεν θα τον αλλάξω!“….

To cut the long story short, δεν υπάρχει κάνενα παρασκήνιο περί υποσχέσεων και διαπλεκόμενων. Η Αργυρώ είναι ένας εργατικός άνθρωπος που δεν πληρώνεται από τα πρωινά προγράμματα και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στην AGB. Προφανώς επειδή υπήρχε μία άναρχη κατάσταση στο πρόγραμμα και ένας εκνευρισμός από μέρους των παρουσιαστών (που μάλλον υποτίμησαν τον φετινό ανταγωνισμό) κάποια -αγενή- λόγια ειπώθηκαν (παρουσία πολλών ανθρώπων και τα οποία δε θέλω να μεταφέρω αφού σε λίγο καιρό ίσως μαθευτούν).

Το περίεργο κλίμα και μία συγκεκριμένη ατάκα απογοήτευσαν την ευγενέστατη Αργυρώ , εξού και τους άφησε νηστικούς Νοέμβρη μήνα. Προς το παρών περιμένει να καταλαγιάσει η κατάσταση και επικεντρώνεται στο εθιστικό για όλους μας εστιατόριό της όπως και στις εκδόσεις των συνταγών της που σκίζουν…”

Read More

And More