Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Οι παιδικές φωτογραφίες της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την οικογένειά της, καθώς η κόρη της έχει τα γενέθλιά της.

Με αυτή την αφορμή, η διάσημη μαγείρισσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram φωτογραφίες της Κωνσταντίνας, τόσο πρόσφατες, όσο και από τα παιδικά της χρόνια, θέλοντας να της ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά”.

“Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Χιλιόχρονη, χαρούμενη, γελαστή με υγεία και φως γύρω σου Κωσταντίνα μου!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Δες την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός 🌹Χιλιόχρονη ,χαρούμενη ,γελαστή με υγεία και φως γύρω σου Κωσταντίνα μου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧿#birthday #baby #missyou #loveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) στις

Η όμορφη Κωνσταντίνα είναι καρπός του έρωτας της Αργυρώς με τον σύζυγό της, Μανώλη.

Η νεαρή κοπέλα, όχι μόνο λατρεύει την δουλειά που κάνουν οι γονείς της, αλλά εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, το εστιατόριο που έχουν στο Κολωνάκι και αποτελεί πόλο έλξης επωνύμων, πολιτικών και όχι μόνο. Μάλιστα, μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Σταθερό, έχει ανοίξει το δικό της εστιατόρια στη Νάουσα της Πάρου.

Η Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει Εμπορία και Διαφήμιση, ενώ εργάζεται ως υπεύθυνη του χώρου, βοηθώντας τους γονείς της. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα αγαπητή και οι πελάτες του χώρου φαίνεται να την αναζητούν μόλις βρεθούν στο εστιατόριο.

Read More

And More