Αργυρός-Παπαγεωργίου συναντήθηκαν στη σκηνή του Madwalk 2019 – Η αμηχανία, τα πειράγματα και το χειροφίλημα (video)

To MadWalk 2019 – The Fashion Music Project επέστρεψε για 9η συνεχόμενη χρονιά και ένωσε σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event τη μόδα με τη μουσική. Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 1η Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Στο εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργήθηκε, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένα συμφωνικό σύνολο υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου, όπου συνόδευσε τα ξεχωριστά διασκευασμένα τραγούδια που παρουσιάστηκαν από δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες μαζί με πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand.

Και παρόλο που τα περισσότερα acts ήταν άκρως εντυπωσιακά, η στιγμή που περίμεναν όλοι και αδιαμφισβήτητα ήταν εκείνη που τράβηξε όλα τα βλέμματα, ήταν όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε επί σκηνής την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, αλλά χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευστεί από κανέναν. Το σίγουρο, λοιπόν, είναι πώς η αμηχανία που υπήρξε μεταξύ τους ήταν εμφανής, παρόλο που δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα χαμόγελα όλο νόημα. Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει, ο τραγουδιστής φίλησε στο χέρι το μοντέλο κι έτσι έκλεισε η λαμπερή βραδιά.

“Έλα εδώ, έλα κοντά μου, δεν δαγκώνω…”, είπε αρχικά η Ηλιάνα, ενώ, όταν γλίστρησε πατώντας τα κομφετί, αναφώνησε: “Κράτησέ με καλέ ή δώσε μου το χέρι σου γιατί μόνη μου θα πέσω…”. Στη συνέχεια, η ίδια ζήτησε από τον Κωνσταντίνο να την πλησιάσει, λέγοντας: “Αχ! Που πας; Έλα εδώ…”, με εκείνον να της απαντά: “Νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου. Ήσουν πολύ καλή, που σε έβλεπα από πίσω. Ήσουν μαγική… Νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα Madwalk που έχουμε δει ποτέ…”. Τότε, η οικοδέσποινα της βραδιάς χαμογέλασε και τον ρώτησε: “Ναι… Θα μου δώσεις λίγο από τον χρόνο σου όμως, τι λες;”. Έπειτα ξεκίνησαν να μιλούν για τα επαγγελματικά του Κωνσταντίνου, με τη Ηλιάνα να δείχνει ιδιαίτερα… διαβασμένη.

Δες το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE:

Read More

And More