Site icon TLIFE

Η Ariana Grande αρραβωνιάστηκε μετά από σχεδόν ένα μήνα σχέσης!

Η Ariana Grande ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του νεαρού Pete Davidson… τον τελευταίο μήνα! Η διάσημη τραγουδίστρια και ο γνωστός κωμικός γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα του Saturday Night Live (όπου ο Pete είναι μέλος του καστ) αλλά μόλις τις τελευταίες εβδομάδες αποτελούν ζευγάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά media η Ariana και ο Pete… μόλις αρραβωνιάστηκαν!

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους απανταχού θαυμαστές, μιας και η σχέση τους μετρά πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν χαρακτηριστικά στο People: «Είναι απλά δύο άνθρωποι που βρήκαν την αγάπη γρήγορα και είναι ευτυχισμένοι. Δεν είναι κάτι που κρύβουν».

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει πριν ένα μήνα περίπου, μετά τον χωρισμό της Ariana Grande με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της και γνωστό ράπερ Mac Miller. Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο κωμικός είναι 24 ετών και από τη μέρα που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, δεν διστάζουν να εκφράζουν την αγάπη και τον έρωτά τους, μέσα από τα social media.

© 2024 tlife.gr