Αριάνα Ροκφέλερ: Αυτός είναι ο λόγος της επίσκεψης της χρυσής κληρονόμου στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η εγγονή του Αμερικανού τραπεζίτη, Ντέιβιντ Ροκφέλερ και γνωστή σχεδιάστρια μόδας και μόντέλο Αριάνα Ροκφελερ.

Ο λόγος της επίσκεψής της στη χώρα μας ήταν για να δώσει το “παρών” στη βάπτιση που έγινε νονά η πολύ καλή της φίλη και γιατρός Μαρία Κοντάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο έλαβε χώρα σε κτήμα στο Κορωπί.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή σχεδιάστρια αγαπά πολύ τη χώρα μας την οποία και έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της:  «Η συνύπαρξη Ιστορίας, πολιτισμού, τέχνης και ομορφιάς με μαγεύει. Η οικογένεια μου άλλωστε έχει και έναν ιδιαίτερο δεσμό με την Αθήνα, που δεν είναι ευρέως γνωστός. Τόσο ο καθαρισμός και η συντήρηση όσο και η καταγραφή των ευρημάτων στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν με χρήματα που κατέβαλε προπαππούς μου  Ντάβισον Ροκφέλερ».

Το TLIFE εξασφάλισε μερικές φωτογραφίες της Αριάνα Ροκφέλερ από την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Η Αριάνα Ροκφέλερ σε μία από τις βραδινές εξόδους της στην Αθήνα…

Η Αριάνα Ροκφέλερ με αφορμή αυτό το ταξίδι στη χώρα μας, βρήκε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει και μια γρήγορη συνάντηση με τον Υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη.

 

Πηγή φωτογραφιών: Νίκος Ζώτος/ NDP

Read More

And More