Άριελ Κωνσταντινίδη: Η εξομολόγηση για το δύσκολο διαζύγιό της – “Θέλει χρόνο να ξεπεραστεί”

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” του Open μίλησε μέσω Skype η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για το δύσκολο διαζύγιό της από τον Τάκη Μαργαρίτη, αλλά και στο άγχος της να μεγαλώσει μόνη τα δυο παιδιά της.

«Ένα διαζύγιο για να ξεπεραστεί θέλει χρόνο, δεν καταλαβαίνω πώς είναι τα “βελούδινα” διαζύγια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι έχω, είχα ή βιώνω, βίωσα κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν εξομολογήθηκε: «Αγχώνομαι πάρα πολύ! Ζούσα σε μια “ροζ φούσκα” και τώρα που είμαι μόνη μου, να μεγαλώνω δυο παιδιά, είμαι πολύ αγχωμένη, δηλαδή αν ήμουν από τους ανθρώπους που είχα κρίσεις πανικού, θα ήταν μια πολύ ωραία και απολύτως δικαιολογημένη ευκαιρία να έχω κρίσεις πανικού».

Ακόμα, φανερά ενοχλημένη, αναφέρθηκε στον πληττόμενο καλλιτεχνικό κλάδο, λόγω της πανδημίας. «Το επάγγελμα του ηθοποιού βάλλεται πολλά χρόνια και ακόμη και στο συνάφι μας, είμαστε σχεδόν εχθροί με πάρα πολλά κόμπλεξ, με πολύ διαχωρισμό και μας εξαιρούν από τα αυτονόητα; Αυτό με έχει εξαγριώσει. Υπάρχει αυτή η απαξίωση της Τέχνης, είναι δυνατόν και το ανεχόμαστε τόσα χρόνια;», ανέφερε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More