Άριελ Κωνσταντινίδη – Παναγιώτης Μαργαρίτης: Ανυπομονούν για τον ερχομό των διδύμων!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Παναγιώτης Μαργαρίτης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πέρσυι το φθινόπωρο με πολιτικό γάμο, την ερχόμενη άνοιξη θα κρατάει στην αγκαλιά του τα δίδυμα παιδιά του.

“Ήταν παιδικό μου όνειρο να αποκτήσω δίδυμα και να που τώρα το ζω”, δήλωσε σε πρόσφατη συνεντευξή της στη Real News η ηθοποιός και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση το πρόσωπό της λάμπει από χαρά. Το TLIFE την απαθανάτισε μαζί με τον σύζυγό της, στην θεατρική της πρεμιέρα, στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Άριελ, που είναι ήδη 45 ετών, διαπίστωσε ότι είναι έγκυος στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η ίδια είχε εξομολογηθεί στο περιβάλλον της πως ακόμα και αν δεν έκανε παιδιά η ευτυχία της στο πλευρό του αγαπημένου της ήταν αρκετή. Να, όμως που θα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα αυτό που ήθελε από μικρή, να γίνει μητέρα και μάλιστα δύο αγοριών.

Η Άριελ μπορεί ακόμα να μην έχει σφίξει στην αγκαλιά της τα δύο “αγγελούδια” της, ωστόσο έχει σκεφτεί τα ονόματά τους. Ο ένας θα βαφτιστεί Ορφέας και ο άλλος Ερμής.

Read More

And More