Άριελ Κωνσταντινίδη: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της – «Έχω δεχτεί πολλά περιστατικά παρενόχλησης»

Για το περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε σε νεαρή ηλικία και για παρόμοιες συμπεριφορές που έχει ζήσει όσο βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Όταν ήμουν 9 ετών, κάποια στιγμή στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας και ήταν πολύ αγριευτικό αυτό. Κάποια μαμά μου είπε να μην ανησυχώ, ενώ αναρωτήθηκε κιόλας αν έχω δει ποτέ τον μπαμπά μου γυμνό. Έμαθα να κάνω πως δεν συμβαίνει κάτι, έμαθα να δείχνω μεγάλη, καθώς φοβόμουν μην με σταματήσουν οι γονείς μου από το θέατρο. Το πρώτο περιστατικό παρενόχλησης το είχα πει στον σκηνοθέτη μου και το αποτέλεσμα ήταν η απομάκρυνσή του. Τον έβαλαν ως βοηθό σκηνοθέτη.

Το άλλο περιστατικό που μου συνέβη όταν ήμουν μικρή, δεν το είπα ποτέ, γιατί φοβόμουν ότι θα σταματήσω το θέατρο. Δεν θέλω να το πω, αυτός ο άνθρωπος είναι κάπου τώρα, εν ενεργεία. Δεν είχε κανένα νόημα να το καταγγείλω στο ΣΕΗ τότε, αλλά θα το έκανα αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες μαζί με την δική μου», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

«Ήταν πολύ ξαφνικό. Έβαλε τα δάχτυλα του στα μάγουλά μου και με φίλησε στα χείλη. Θυμάμαι τον πόνο στα μάγουλα μου και το ξάφνιασμα. Έκανα ότι δεν συνέβη τίποτα. Ήταν ένας άνθρωπος που εμπιστευόμουν. Το όνομά του έχει ακουστεί ελάχιστα, δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δεχτεί καταγγελίες», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Έχω υποστεί πολλά τέτοια περιστατικά, αλλά δεν με επηρέασε. Μόνο παλιότερα. Όταν έλεγα αυτά τα σκηνικά σε γυναίκες συναδέλφους, εκείνες το αντιμετώπιζαν πολύ χαλαρά. Έλεγαν: Σιγά και τι έγινε; Είσαι συναισθηματική και δεν θα κάνεις καριέρα. Αν κάποιος μου έκανε πρόταση και έπρεπε να δεχτώ τις ορέξεις του για να εργαστώ, έφευγα πάντα», δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Read More

And More