Άρης Καβατζίκης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το περιοδικό HELLO! “Το 2020 φεύγει αφήνοντας ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα”

Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το περιοδικό HELLO, στο οποίο ήταν διευθυντής τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Άρης που τον βλέπουμε και στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” και  υπηρετεί εδώ και χρόνια το lifestyle με ήθος συνέπεια και αισθητική, αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του στο περιοδικό, τονίζοντας πως το 2020 άφησε ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα.

Διάβασε το κείμενο της ανακοίνωσης της αποχώρησής του

Το τέλος ενός κύκλου ή μιας εποχής…
Έμεινα στο τιμόνι του περιοδικού Hello! για έξι χρόνια και δύο μήνες. Αγαπούσα τα περιοδικά από μικρό παιδί και το συγκεκριμένο έντυπο το υπηρέτησα με αγάπη, προσήλωση, υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και δίνοντας ~ θέλω να πιστεύω – ένα προσωπικό στίγμα αισθητικής και πολιτισμού.

Το 2020 φεύγει αφήνοντας πληγές σε όλους μας και ένα μεγάλο χτύπημα στα έντυπα.
Τα περιοδικά αποτελούν «είδος υπό εξαφάνιση» και ο θάνατός τους είναι προδιαγεγραμμένος. Λίγο πριν το τέλος, και έχοντας μέσα μου μόνο καλές αναμνήσεις από τα δημιουργικά ξενύχτια μας κάθε Δευτέρα, αποχαιρετώ μία υπέροχη ομάδα που το ξέρω πως με αγάπησε, όσο την αγάπησα και εγώ.
Μαρένα Μου, Μαρία Μου, Δέσποινα, Γιώργο, Εύα, Σόνια, Στέλλα, Μάνο, Βάσω, Τίνα, Χαρά, σας ευχαριστώ για όλα.
Ήσασταν οι καλύτεροι!
Αντίο στην τρελοκρητικιά μας γραμματεία Χριστίνα!
Με το καλύτερο εμπορικό της αγοράς – Αγγελική Μου, Ιωάννα Μου, Δήμητρα, Ιουλία, Μαρία – τα καταφέραμε περίφημα.
Η εκδότρια κ. Έλενα Μακρή, την οποία ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της, αγαπάει τα περιοδικά όσο και εγώ και εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ξανά.
Εις το επανιδείν!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Kavatzikis (@ariskavatzikis)

Read More

And More