Άρης Μακρής: Όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη!

Άρης Μακρής: Όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την  Άννα Μαρία Βέλλη! | tlife.gr

Για όλους και για όλα μιλά ο Άρης Μακρής. Ο γνωστός τραγουδιστής που τα τελευταία δυο χρόνια είναι ζευγάρι με την Άννα Μαρία Βέλλη μιλά για τη σχέση τους και αποκαλύπτει στο People αν θα παντρευτεί.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το βιντεοκλίπ στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύντροφός σου, Άννα Μαρία Βέλλη, και μάλιστα για δεύτερη φορά σε δουλειά σου. Δεν φοβήθηκες μήπως έτσι η σχέση σου συζητηθεί ακόμη περισσότερο;

Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Έχω αυτή τη σχέση. Συνεργαζόμαστε και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Ωστόσο, σκέφτομαι πως ακριβώς όπως δεν ενδιαφέρει εμένα η προσωπική ζωή των άλλων, έτσι δεν θα απασχολεί και η δική μου. Δεν δίνω τροφή σχετικά με το τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή.

Συγκατοικείτε;

Όχι.

Πόσο καιρό είστε μαζί;

Περίπου δύο χρόνια.

Έχει βρει τα κουμπιά σου η Άννα Μαρία;

Σίγουρα. Νομίζω πως αυτό είναι και το φυσιολογικό όταν δυο άνθρωποι είναι μαζί. Αν δεν γίνει, είναι δύσκολο να κρατήσει η σχέση.

Δηλώνεις ερωτευμένος;

Ο έρωτας είναι κάτι που έρχεται και φεύγει. Μπορεί αύριο να μην είμαι.

Και τα δύο βιντεοκλίπ στα οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός σου είναι αρκετά εκρηκτικά. Είστε έτσι στη σχέση σας;

Γενικά στις σχέσεις μου είμαι ο ήρεμος. Θέλω ησυχία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω «τρελές» στιγμές που μπορεί να θυμώσω. Όμως δεν υπάρχουν τέτοιες σκηνές στη σχέση μου. Εννοείται ότι θα υπάρξουν εντάσεις, νεύρα και τσακωμοί αλλά γενικά αποφεύγω τις συγκρούσεις. Αν συμβεί, είμαι αυτός που φεύγει μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Βέβαια είμαι ήρεμος μέχρι να μου γυρίσει. Αν νευριάσω, δεν μπορώ να το μαζέψω. Οπότε δεν θέλω να φτάνω σε αυτό το σημείο.

Τι μπορεί να σε κάνει να εκραγείς;

Ο κακός τρόπος χωρίς λόγο. Μπορείς να πεις οτιδήποτε θες αλλά υπάρχουν πολύ τρόποι να το κάνεις.

Έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που έκαναν λόγο μέχρι και για γάμο. Είσαι κοντά;

Είμαι πολύ μακριά. Όχι μόνο με την Άννα Μαρία ή λόγω ηλικίας, αλλά γιατί είμαι κατά του γάμου. Μπορεί να βρω έναν άνθρωπο και να είμαι μαζί του μέχρι να πεθάνω, αλλά μάλλον δεν θα παντρευτώ ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος. Μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς γάμο.

Ωστόσο μεγάλωσες σε μια οικογένεια με πολύ αγαπημένους γονείς.

Τους γονείς μου δεν τους κράτησε η βέρα που φορούσαν στο χέρι τους. Ήταν πολύ αγαπημένοι και τους έχω ως πρότυπο ζευγαριού και οικογένειας. Και να μην είχαν παντρευτεί στην εκκλησία, έτσι θα ήταν. Έβλεπα σε εκείνους δύο ανθρώπους που είχαν να δώσουν πολλή αγάπη στα παιδιά τους.

Οπότε πιστεύεις στο «για πάντα».

Και στο «για πάντα» και στην οικογένεια, όχι στο γάμο. Άλλωστε οι μισοί γάμοι σήμερα καταλήγουν σε διαζύγιο.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more