Άρης Σερβετάλης: “Οι εκκλησίες θα έπρεπε να είναι ανοιχτές! Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό”

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης ενσαρκώνει στην ταινία “Τhe man of God” τον Άγιο Νεκτάριο και η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της πανδημίας. Πρωταγωνιστεί όμως και σε μια άλλη ταινία “Τα μήλα”του Χρήστου Νίκου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην 93η διοργάνωση των Οσκαρ, διεκδικώντας το βραβείο της ξένης ταινίας μεγάλου μήκους!

Ο διακεκριμένος ηθοποιός μίλησε για τη δουλειά του στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και την Μαριάνθη Κουνιά αλλά και για τις εκκλησίες που είναι κλειστές λόγω πανδημίας καθώς και για το εμβόλιο του κορονοϊού που συζητιέται συχνά τελευταία.

 

“Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές” είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Άρης Σερβετάλης.

Μίλησε όμως και για το εμβόλιο αναφέροντας: “Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν”…

Read More

And More