Άρης Σκιαδόπουλος: Ραγίζει καρδιές το αντίο της δημοσιογράφου Αφροδίτης Υψηλάντη – “Αναπαύσου φιλαράκι μου, μέχρι να ξανασυναντηθούμε”

Ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από επιπτώσεις του κορονοϊού, τον οποίο κόλλησε σύμφωνα με πληροφορίες στο κέντρο αποκατάστασης, στο οποίο νοσηλευόταν τον τελετευταίο καιρό. Ο δημοσιογράφος είχε κάνει καριέρα τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση και τις εφημερίδες και ο θάνατός του στα 75 του χρόνια σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς και συναδέλφους.

Ανεξίτηλες στη μνήμη του κοινού παραμένουν και οι εκπομπές του στο ραδιόφωνο («FLASΗ», «Αθήνα 9.84») αλλά και στην δημόσια τηλεόραση («Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι», «Πρωινά»). Στο συγγραφικό του έργο συγκαταλέγονται μυθιστορήματα («Ο Ορέστης αστόχησε» και «Τα παιδιά της τραμουντάνας») αλλά και συλλογές με συνεντεύξεις που απέσπασε από επιφανή πρόσωπα.

Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη ράγισε καρδιές αποχαιρετώντας τον δημοσιογράφο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί: “Αρούλη μου, αγαπημένε μου φίλε και συνεργάτη, γιατί; Πόσο με πλήγωσες; Και είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Αρούλη μου γιατί; Πόσο δύσκολες είναι οι ώρες… Ήσουν διαμάντι . Είσαι διαμάντι. Πόσο θα μου λείψει το χιούμορ σου, η πένα σου, η κρίση σου και η στοχευμένη και εποικοδομητική κριτική σου. Πόσο θα μου λείψεις εσύ….
Τιμή μου που είχα την ευτυχία να συνεργαστούμε και να μάθω από σένα τι σημαίνει να είσαι ταπεινός….
Ήσουν ο σπουδαιότερος …ταπεινός. Αναπαύσου φιλαράκι μου….Θα είσαι πάντα στη σκέψη μου, έως ότου ξανασυναντηθούμε… ΑΝΤΙΟ φίλε”! έγραψε η Αφροδίτη για τον φίλο της… κάτω από τις παλιές φωτογραφίες τους

Read More

And More