Άρης Σοϊλέδης: “Δεν ξέρω πώς κόλλησα κορονοϊό, ήμουν συνεχώς σπίτι ή στην προπόνηση” (βίντεο)

Θετικός στον κορονοϊό αποκάλυψε ότι είναι ο Άρης Σοϊλέδης πριν λίγες ημέρες μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε σε ζωντανή σύνδεση από τη Ρουμανία στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” αποκαλύπτοντας ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησε τον ιό και αναφέροντας ότι είναι τελείως ασυμπτωματικός.

“Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω νιώσει τίποτα. Ούτε πυρετό, ούτε αλλοίωση της γεύσης, ούτε πονοκέφαλο, ούτε το λαιμό μου. Τίποτα, τίποτα. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός”, ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης για την κατάσταση της υγείας του.

Όταν η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Alpha, τον ρώτησε πώς κατάλαβε ότι κόλλησε κορονοϊό, εκείνος εξήγησε: “Κάθε εβδομάδα κάνουμε τεστ με την ομάδα και ήμουν εγώ κι άλλοι δύο άνθρωποι, που δεν είχαμε κολλήσει. Δυστυχώς το πέρασε όλη η ομάδα. Ακόμα και γιατροί και φυσικοθεραπευτές. Εγώ δεν ξέρω πώς το κόλλησα, γιατί βρισκόμουν συνεχώς μέσα στο σπίτι. Έκανα τις προπονήσεις μου και επέστρεφα στο σπίτι. Μπορεί να κόλλησα από κάποιο αντικείμενο που έπιασα στο προπονητικό κέντρο”. 

Τέλος, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε ότι η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, έκανε το τεστ αλλά βρήκε αρνητικό.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More