Άρης Σοϊλέδης: Η αποκάλυψη για την απώλεια κιλών μετά το Survivor

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να ήταν ένα από τους καλύτερες παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor, έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό. 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αν και αποτελούσε το μεγάλο φαβορί κατέκτησε τη δεύτερη θέση αφού νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει επιστρέψει πλέον στην οικογένειά του, στην μέλλουσα σύζυγό του και στους φίλους του και είναι έτοιμος να απολαύσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο ίδιος μάλιστα, από την ημέρα της επιστροφής του έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αφού του αρέσει να μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτό έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου 30/7 ο Άρης Σοϊλεδης, ο οποίος πραγματοποίησε ένα Q&A στο Instagram και απάντησε σε πάρα πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Survivor.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν για τα κιλά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως έχασε 8 κιλά όσο έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More