Άρης Σπηλιωτόπουλος: Διακοπές στο αγαπημένο νησί της 21χρονης συντρόφου του, Φοίβης Γραμματικού! [pics]

Τι κι αν στην αρχή προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, τώρα πια ζουν τον ερωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο λόγος για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού. Ο γνωστός πολιτικός και η 21χρονη κούκλα σύντροφός του, όχι μόνο πέρασαν μαζί το καλοκαίρι, αλλά επισκέφτηκαν και το αγαπημένο νησί του κοριτσιού, όπου βρίσκονται και οι φίλοι της Φοίβης.

Έτσι, οι δυο τους ετοίμασαν βαλίτσες για Αντίπαρο και δεν σταμάτησαν να περπατούν αγκαλιά στο νησί και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Αντίπαρος, άλλωστε, είναι ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που αγαπούν το Αιγαίο και τις ομορφιές του, αλλά θέλουν να αποφύγουν τη φασαρία των κοσμοπολίτικων νησιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του στην παραλία Σωρού, ενώ το βραδάκι έκαναν τη βόλτα τους στη Χώρα του νησιού, όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Οι δυο τους ήταν όλοι την ώρα αγκαλιά και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Read More

And More