Άρης Σπηλιωτόπουλος – Φοίβη Γραμματικού: Διασκέδασαν στον Τόνυ Σφίνο [pics]

Στην αρχή της σχέσης τους προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ωστόσο τα media δεν τους άφησαν σε ησυχία καθώς ο έρωτας του Άρη Σπηλιωτόπουλο για την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού ήταν juicy θέμα. Πλέον, ζουν τον ερωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο γνωστός πολιτικός και η 21χρονη κούκλα σύντροφός του έκαναν πρόσφατα μια ακόμη κοινή βραδινή έξοδο και φυσικά τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο Votanikos Plus όπου παρουσιάζει το ξεχωριστό του show o Τονυ Σφήνος. Ο Άρης και η Φοίβη αγαπούν ιδιαίτερα την νυχτερινή ζωή της Αθήνας και δεν είναι λίγες οι φορές που τους συναντάμε σε αγαπημένα στέκια ή να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις ή αλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σε αυτή την περίπτωση είχαν έναν παραπάνω λόγο να βρίσκονται σε αυτό το πρόγραμμα αφού ο Τόνυ Σφήνος είναι ο σύζυγος της αδρεφής της Φοίβης. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Φυσικά, δεν σταμάτησαν να τραβούν φωτογραφίες και βιντεο με το κινητό τους ενώ ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί και διχαυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Read More

And More