Αριστομένης Γιαννόπουλος – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλα όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση [pics]

Ο επιτυχημένος πλαστικός χειρούργος Dr. Αριστομένης Γιαννόπουλος και η αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσαν το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους το απόγευμα του Σαββάτου στο κτήμα Le Chevalier παρουσία των οικογενειών τους, εκλεκτών φίλων και πολλών επώνυμων καλεσμένων.

Η νύφη απαστράπτουσα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της Θανάση Παναγιώταρο ενώ το νυφικό που επέλεξε ήταν δημιουργία της κουμπάρας του ζευγαριού Άννας Βενέτη. Το κοστούμι του γαμπρού επιμελήθηκε ο οίκος Papadogamvros.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος & η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανάμεσα στους κουμπάρους τους Ηλία Παπαδημητρίου-‘Ελενα Μακροπούλου-Νίκο Τραμπούκη-Άννα Βενέτη-Θοδωρή Τσέβα

Πόπη Φουρκιώτη-Αριστομένης Γιαννόπουλος-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -Θανάσης Παναγιώταρος-Έφη Καναβού

Πόπη Φουρκιώτη-Αριστομένης Γιαννόπουλος

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση η οποία πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο.

Highlights της βραδιάς, οι αγαπημένοι φίλοι του Αριστομένη και της Αλεξάνδρας, Έλλη Κοκκίνου και BO που αφιέρωσαν στο νιόπαντρο ζευγάρι αγαπημένες επιτυχίες τους και διασκέδασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από το γαμήλιο party:

Νάνσυ Ρεμούντου-Βίκυ Μπουζούνη-Ευθύμιος Ζησάκης

Μαρία Μανδάνα-Βρισηίδα Ανδριώτου-Ιωάννα Τούνη

Πωλίνα Τριγωνίδου-Άκης Δείξιμος

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος-Νίκος Γεωργιάδης-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Βασίλης Μπουλούμπασης-Ιωάννα Τούνη-Υβόννη Ντόστα-Βρισηίδα Ανδριώτου

Βασίλης Μπουλούμπασης-Έλλη Κοκκίνου

Δημήτρης Στρέπτκος-Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αριστομένης Γιαννόπουλος-Νίκος Γεωργιάδης-Άννα Ζιρδέλη-Δημήτρης Σταματίου

Read More

And More