Αριστομένης Γιαννόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! (video)

Σαν βόμβα “έσκασε”, το μεσημέρι της Τρίτης, η είδηση πώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν είναι πια μαζί. Όπως εξήγησε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στον αέρα της εκπομπής Love It, οι δυο τους είναι πλέον σε διάσταση και δεν έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είχαν παντρευτεί τον Ιούλιο του 2018, μετά από 4 χρόνια σχέσης, και ο γάμος τους ήταν πραγματικά υπερπαραγωγή. Το μοντέλο είχε φτάσει στο κτήμα όπου έγινε ο λαμπερό γάμος με άμαξα, ενώ στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε, είχε τραγουδήσει η Έλλη Κοκκίνου και ο Bo.

Το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα του Happy Day, προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του πλαστικού χειρουργού μετά την είδηση του χωρισμού του από την όμορφη Αλεξάνδρα. “Δεν έχουμε χωρίσει, κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά έχουμε επικοινωνία. Δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν το διαζύγιο“, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας στην εφημερίδα ON time, που κυκλοφορεί σήμερα, ο ίδιος φέρεται να δηλώνει: «Ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δεν είναι τίποτα οριστικό. Υπάρχει ένα διάλειμμα. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη διαδικασία».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Read More

And More