Αρλέτα: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του “γιου” της

Σήμερα συγγενείς, φίλοι και απλοί θαυμαστές θα πουν το τελευταίο αντίο στην Αρλέτα. Την αγαπημένη τραγουδοποιό όμως αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο ο “γιος” της. Ο Γιώργης Χριστοδούλου υπήρξε για εκείνη το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή. Η είδηση του θανάτου της τον συγκλόνισε και μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα με τους φίλους τους στο facebook.

“Θα βρεθούμε πάλι, θα βρισκόμαστε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όπως είχαμε συμφωνήσει. Ο γιος σου”, έγραψε ανάμεσα σε άλλα ο νεαρός καλλιτέχνης.

Η τρυφερή σχέση τους ξεκίνησε από όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. “Ήμουν φαν της. Την άκουγα σαν τρελός, ήξερα όλα τα τραγούδια της απέξω και ανακατωτά. Μια μέρα βρήκα το τηλέφωνό της και της τηλεφώνησα. Πριν από αυτό, είχα πάει σε μία συναυλία που είχε κάνει στον Λυκαβηττό, πέρασα από το καμαρίνι της και μου έφτιαξε ένα αυτόγραφο. Θυμάμαι, είχε ζωγραφίσει πάνω στη φωτογραφία. Αυτό το αυτόγραφο το είχα κολλήσει πάνω στη ντουλάπα μου, στα αποδυτήρια και το θεωρούσα το πιο όμορφο πράγμα που μπορούσα να έχω”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σημειόνοντας πως η σχέση τους ήταν το πιο μεγάλο δώρο καθώς οι συζητήσεις τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωσή του.

Read More

And More