Αρναούτογλου: Οργισμένος για τις προβλέψεις του καιρού των Χριστουγέννων!

Απότομα αναμένεται να χαλάσει από αύριο, Κυριακή 22.12.2019, ο καιρός, με την ΕΜΥ να έχει ήδη εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, ωστόσο το… μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι προβλέψεις… δίνουν και παίρνουν με αρκετούς να μην διστάζουν να μιλήσουν για έντονα φαινόμενα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, όμως, έχει αντίθετη άποψη και μάλιστα την εκφράζει έντονα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook συνιστά προσοχή σε όσα γράφονται και λέει κατηγορηματικά: “ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και τα Χριστούγεννα“!

“Φίλες και φίλοι όπως έχω διαπιστώσει από τα μηνύματά που μου στέλνετε, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, έχουν πάρει μάλλον και πάλι ανεξέλεγκτη τροπή αυτά που λέγονται από κάποιους, αλλά κυρίως γράφονται στο διαδίκτυο όσον αφορά στον καιρό που θα επικρατήσει κυρίως τα Χριστουγεννα, αποπροσανατολιζοντας εντελώς τον κόσμο εδω και μέρες κάτι που φυσικά έχει και επιπτώσεις στον εσωτερικό τουρισμό! Προς υπενθύμιση λοιπόν και όπως εχει επισημανθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μέσα από την ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ , τη σελίδα μου στο Facebook (υπάρχουν οι αναρτήσεις μου απο τις 8 Δεκέμβρη):

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και τα Χριστούγεννα!!

Πηγή: Newsit

Read More

And More