Αρραβώνας Μαυρίκιου Μαυρικίου: Η άφιξη της Ιλάειρας, το φιλί, τα πυροτεχνήματα και ο χορός του ζευγαριού

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε πριν λίγη ώρα στο σημείο όπου την περίμενε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου που επέβαινε η αγαπημένη του Ιλάειρα και αφού την βοήθησε να κατέβει, αντάλλαξαν ένα τρυφερό και παθιασμένο φιλί με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και δεκάδες πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό(δες εδώ εικόνες από το εσωτερικό του χώρου δεξίωσης)

Αμέσως μετά, το ζευγάρι μπήκε στην αίθουσα της δεξίωσης όπου έκοψαν την εντυπωσιακή τούρτα τους, αντάλλαξαν τα δαχτυλίδια τους και αφού δέχτηκαν τα δώρα των γονιών τους χόρεψαν με την ψυχή τους.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ετοίμαζαν με μεγάλη προσοχή αυτή τη μέρα καθώς ήθελαν όλα να είναι παραμυθένια και αυτή η μέρα να μείνει και στους δυο αξέχαστη. Δίπλα τους σε αυτή τη μέρα, το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να έχει όλους τους φίλους και συγγενείς του με το γλέντι να έχει αρχίσει πολλές ώρες νωρίτερα από την πλατεία του χωριού. (δες εδώ φωτογραφίες από το γλέντι στην πλατεία του χωριού)

Από πολύ νωρίς στην πλατεία του χωριού είχαν τοποθετηθεί σούβλες με τα αρνιά που θα φαγωθούν στην δεξίωση ενώ δεν έλειπαν τα τραγούδια και οι χοροί από τις οικογένειες του ζευγαριού. (δες εδώ εικόνες από την ετοιμασία του Μαυρίκου Μαυρικίου)

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More