Αρραβώνας Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρας Ζήση: Ποιοι έδωσαν το παρών

Η σημερινή ημέρα ήταν αναμφίβολα η μέρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε σήμερα να πραγματοποιήσει τον αρραβώνα του στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. (δες εδώ φωτογραφίες από τον αρραβώνα του ζευγαριού)

Και οι δυο προετοιμάζονταν αρκετό καιρό για αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα, αφού ήθελαν όλα να θυμίζουν ένα όμορφο παραμύθι, όπως και έγινε τελικά. Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με τα αρνιά που φαγώθηκαν στην δεξίωση, ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός. (δες εδώ εικόνες από το γλέντι στην πλατεία του χωριού)

Στη συνέχεια το ζευγάρι φόρεσε τα καλά του και βρέθηκε στον χώρο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η δεξίωση όπου τα πυροτεχνήματα είχαν την τιμητική τους. Παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση ήταν φυσικά οι οικογένειές τους καθώς και μερικοί καλοί τους φίλοι από τον χώρο του θεάτρου. (δες εδώ φωτογραφίες από την ετοιμασία του Μαυρίκιου Μαυρικίου)

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Σπύρος Μπιμπίλας, Βάσια Παναγοπούλου, Τέτα Καμπουρέλη, Πέτρος Ξεκούκης, Γεωργία Ζώη, Γιώργος Κριμιζάκης, Θεόδωρος Τρανούλης, Γιώργος Κριμιζάκης, Μέρω Κεσεσιογου-Λέμη Κοντονή, Θεοδώρα Παπαϊωάννου και Δημήτρης Μουσακίτης.

Γεωργία Ζώη – Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση – Βάσια Παναγοπούλου – Πέτρος Ξεκούκης

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Γιώργος Κριμιζάκης – Ιλάειρα Ζήση

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση – Θεόδωρος Τρανούλης

Σπύρος Ξεκούκης με την οικογένειά του

Τέτα Καμπουρέλη

 

Μέρω Κεσεσιογου-Λέμη Κοντονή

Θεοδώρα Παπαϊωάννου – Σπύρος Μπιμπίλας

 

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Δημήτρης Μουζακίτης-Ιλάειρα Ζήση

Σπύρος Μπιμπίλας, Ιλάειρα Ζήση, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Τέτα Καμπουρέλη

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More