Αρραβωνιάστηκαν Ν. Αλεξιάδη – Ν. Αγούδημος!

Η γνωστή τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, είναι εδώ και δύο περίπου χρόνια μαζί με τον Νίκο Αγούδημο, γιο του καπετάν Μάκη Αγούδημου. Εδώ και μέρες λοιπόν, αναμέναμε να δούμε πότε θα γίνει ο αρραβώνας μεταξύ των δύο και να που πραγματοποιήθηκε!

Την περασμένη εβδομάδα η Νάνσυ και ο εκλεκτός της καρδιάς της Νίκος αρραβωνιάστηκαν, όπως διαβάσαμε στην Real Life, και το ευχάριστο γεγονός πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του ζευγαριού στην περιοχή Paradiso, κοντά στη λίμνη Λουγκάνο. Σχετικά με τον γάμο, σε παλιότερο δημοσίευμα είχαμε διαβάσει πως πρόκειται να τον τελέσουν μέσα στο 2012, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να αποφασίσουν αν θα γίνει στην Ελλάδα ή την Ελβετία.

Τέλος, σύμφωνα με την Real Life, η Νάνσυ από πέρσι έχει ξεκινήσει ιππασία -είναι το νέο της χόμπι- κάτι που της αρέσει πάρα πολύ, ενώ με τον Νίκο απολαμβάνουν να κάνουν συχνά ταξίδια σε ευρωπαϊκές χώρες, χειμερινές αποδράσεις στις Άλπεις και να δειπνούν σε εστιατόρια του Paradiso.

Read More

And More