Άρτα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο πατέρας που ξέχασε την κόρη του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας ήταν για δουλειά στη Λευκάδα όταν κατάλαβε τι έγινε και επέστρεψε στο σημείο που είχε παρκάρει και είδε το παιδί αναίσθητο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια πήγε με τη μητέρα το παιδί στο νοσοκομείο ενώ η ώρα θανάτου του 5,5 μηνών κοριτσιού είναι η 15:45.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

Πηγή: Newsit

Read More

And More