Άρτα: «Το ζευγάρι είναι μαζί» ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του 37χρονου που ξέχασε το 5,5 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στην Άρτα όταν ο πατέρας του το ξέχασε για αρκετές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο πατέρας του παιδιού που χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η μητέρα του βρέφους δείχνει να είναι στο πλευρό του συζύγου της και να τον στηρίζει. Ο δικηγόρος του 37χρονου άντρα, μίλησε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του ζευγαριού μετά το τραγικό συμβάν όσο και στη δικαστική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

«Αυτή τη στιγμή οι γονείς του παιδιού είναι μαζί. Κατεβαίνουν μαζί στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν το παιδί τους… Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας έβαλαν στις σωστές βάσεις το θέμα παρά το γεγονός του ότι είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση.

Θα ακολουθήσει μια διαδικασία που θα διαρκέσει 1-2 μήνες περίπου και έχει να κάνει με την κατάθεση της μητέρας και κάποιων άλλων μαρτύρων ενδεχομένως. Έχουμε ζητήσει να γίνει και μια πραγματογνωμοσύνη από ψυχολόγους και ψυχιάτρους για τα πιθανά αίτια που έκαναν το μυαλό του ανθρώπου να “μπλοκάρει”.

Δε γνωρίζω αν επρόκειτο για το σύνδρομο του μωρού ή κάτι άλλο… Τον εντολέα μου δεν τον γνώριζα πριν. Μου τον σύστησε ο αδερφός της γυναίκας του μετά το συμβάν. Είναι όλοι μια οικογένεια. Και αυτά που ακούστηκαν ότι υπήρχε μια ένταση ανάμεσά τους, δεν ισχύουν. Ήταν μια αναταραχή που δημιουργείται στα συναισθήματα, ιδιαίτερα στη μητέρα, όταν φεύγει από την αγκαλιά της, τόσο απρόσμενα, το παιδί της.  Το ζευγάρι είναι μαζί, αν δεν υπήρχε αγάπη, θα ήταν ήδη χωρισμένοι» ανέφερε ο δικηγόρος του 37χρονου.

Read More

And More