Άρχισαν οι χοροί στο “Dancing”! Ποιοι εγχώριοι celebrities βρίσκονται τελικά εκτός σόου…

Ας αρχίσουν οι χοροί και οι χοροί πραγματικά άρχισαν στον ΑΝΤ1. Με άλλα λόγια; Η προετοιμασία του “Dancing with the stars” όχι απλά ξεκίνησε αλλά έχει μπει και στην τελική της ευθεία. Ολοι οι εγχώριοι celebrities ,λοιπόν,πήραν ανά χείρας τα παπούτσια του χορού και ξεκίνησαν από χθες πουρνό-πουρνό τις πρόβες.

Φυσικά και προηγήθηκε μία συνάντηση για να γνωριστούν όλοι λίγο καλύτερα μεταξύ τους και για να δημιουργηθεί μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Ολοι οι συμμετέχοντες έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα του “Dancing” και δηλώνουν έτοιμοι για όλα…

Η σύνθεση της τέταρτης τηλεοπτικής έκδοσης του “Dancing” έχει ως εξής: Mαίρη Συνατσάκη, Λάκης Γαβαλάς, Κατερίνα Στικούδη, Άλεξ Κάβδας, Ευαγγελία Αραβανή, Χρύσπα, Μιχάλης Μουρούτσος, Hσαίας Ματιάμπα και Κλέλια Πανταζή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός σόου βρίσκονται οριστικά τόσο η Ελισάβετ Σπανού, όσο και η Βίκυ Κάβουρα, μιας και οι δύο τους αυτή την σεζόν θα συνεργαστούν με το Mega.

Η Ελισάβετ Σπανού ως γνωστόν θα συμμετέχει στο νέο “Πρωινό Μou”, ενώ η Βίκυ Κάβουρα έκλεισε για να εμφανιστεί σε μία από τις νέες σειρές που έχει αυτή την εποχή στα σκαριά το κανάλι.

Ετσι, η αναζήτηση για δύο ακόμα πρόσωπα συνεχίζεται…


Read More

And More