Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα – Ο Στεφανάκης ήθελε να τη σκοτώσει είπε ο πατέρας του θύματος

Ένα χρόνο και μερικές μέρες μετά τον άδικο χαμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, το δράμα της Νέας Μάκρης και των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατό της ξετυλίγονται στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Τη Δευτέρα ξεκίνησε η δίκη για το θάνατο της κοπέλας από τη Νέα Μάκρη με κατηγορούμενους τον 26χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη, πρώην σύντροφο του θύματος, ο οποίος κατηγορείται πως τη χτύπησε μέχρι θανάτου αλλά και την αδερφή της Μαριαλένα.

Ο Στεφανάκης αρνήθηκε ξανά πως σκότωσε τη Φαίη. Παραδέχτηκε πως τη χτύπησε αλλά όχι μέχρι θανάτου. «Τη χτύπησα αλλά όχι έτσι όπως με κατηγορούν. Τη χαστούκισα αλλά όχι επανειλημμένα. Ήταν ατύχημα».

Η Μαριαλένα Μπλάχα, η 32χρονη αδερφή του θύματος, κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είπε ψέμματα στις αρχές προσφέροντα άλλοθι στον Στεφανάκη. Οι δυο τους διατηρούσαν ερωτική σχέση παράλληλα με εκείνη του 26χρονου και της Φαίης.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η 32χρονη κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στη δίκη για το θάνατο της αδερφής της αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Θάνο Πλεύρη. Όμως, μετά από αίτημα της εισαγγελέως, το δικαστήριο διέταξε να εμφανιστεί η ίδια για τη διακρίβωση της αλήθειας.

Διάβασε τη συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα της Φαίης, στο Newsit

Read More

And More