Ashley Cole: Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα περιμένει το πρώτο του παιδί με τη νέα του σύντροφο

Ο Ashley Cole φαίνεται πως ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα και η ιταλικής καταγωγής φίλη του Sharon Canu πρόκειται να υποδεχθoύν ένα αγοράκι το Μάρτιο, σύμφωνα με το The Sun On Sunday.

Ο 34χρονος αθλητής ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Cheryl Fernandez-Versini – λέγεται ότι είναι πολύ χαρούμενος με την επικείμενη νέα άφιξη και είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που το πρώτο του παιδί θα είναι αγόρι.

Η ιταλίδα μοντέλο – η οποία φέρεται να είναι έγκυος έξι μηνών – εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι τον περασμένο Ιούνιο.

Ο παππούς της Sharon- κ Buzzelli επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας: «Ο Ashley είναι πολύ χαρούμενος. Είναι ένας καλός άνθρωπος – και εγγονή μου είναι μια ομορφιά ».

Η πρώην γυναίκα του Ashley, Cheryl φέρεται να έχει ήδη ανακαλύψει την είδηση, αλλά δεν το άκουσε απευθείας από τον πρώην σύζυγό της.

Το πρώην χρυσό ζευγάρι είχε παντρευτεί σε μια πλούσια £1 εκατομμυρίου τελετή τον Ιούλιο του 2006, για να χωρίσει τριάμιση χρόνια αργότερα, μετά από πολλαπές απιστίες του αριστερού μπακ.

Read More

And More