Ashley Graham: Ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! [pic,video]

Η Ashley Graham είναι έγκυος και διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της! Το πιο διάσημο plus size μοντέλο του πλανήτη φέτος το καλοκαίρι αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της. Η Ashley δεν ανέφερε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πόσο μηνών είναι, ωστόσο το χαμόγελο στο πρόσωπό της μαρτυρούσε την προσωπική της ευτυχία.

Η ίδια, ως plus size μοντέλο, αποτελεί ένα από τα πιο θετικά πρότυπα για τα μικρά κορίτσια. Η Ashley Graham διαθέτει αμέτρητη αυτοπεποίθηση και αυτός είναι ένας από τους λόγους που αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα με δεκάδες εξώφυλλα. Η εγκυμονούσα λατρεύει το σώμα της με τις ατέλειές του και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται γυμνές της πόζες στο Instagram. Γι΄ακόμη μια φορά, η Ashley πόζαρε ολόγυμνη δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλιά και τις ραγάδες της, χωρίς ίχνος κόμπλεξ!

https://www.instagram.com/p/B3VvqQWgr8G/

Εκείνη και ο σύζυγός της Justin Ervin, είναι παντρεμένοι εννέα ολόκληρα χρόνια και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.