Αshton Kutcher: Πήρε τα βουνά μετά το διαζύγιο με την Demi Moore – Έμεινε χωρίς φαγητό και έπινε μόνο τσάι και νερό

Ο Ashton Kutcher “έσπασε” την σιωπή του πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό του με την Demi Moore και μίλησε πρώτη φορά για το πως διαχειρίστηκε τον χωρισμό του με την διάσημη ηθοποιό. Μιλώντας στην εκπομπή Armchair Expert, αποκάλυψε πως πήρε τα βουνά, σταμάτησε να τρώει και έγραψε γράμματα σε… όλες τις πρώην του!

«Αμέσως μετά το διαζύγιο, πήγα στο βουνό για μια εβδομάδα μόνος μου. Άφησα πίσω μου τον υπολογιστή μου, το τηλέφωνό μου, τα πάντα… Το μόνο που είχα μαζί μου ήταν ένα σημειωματάριο, ένα στυλό, νερό και τσάι για μία εβδομάδα». Φυσικά το να μην τρώει απολύτως τίποτα είχε συνέπειες στην ψυχολογία του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ξεκίνησα να έχω ψευδαισθήσεις τη δεύτερη μέρα, κάτι που ήταν φανταστικό… ήταν υπέροχο»!

Μάλιστα, πέρα από τις ψευδαισθήσεις που είχε, αποφάσισε να γράψει σε όλες τις πρώην συντρόφους του από ένα γράμμα, στο οποίο θα κατέγραφε όλα τα λάθη που είχε κάνει στις σχέσεις του. “Ένιωσα ότι υπήρχε μια κατάρα, για αυτό έκατσα και έγραψα σε όλες τις πρώην μου από ένα γράμμα” δήλωσε στη συνέντευξή του.

Να θυμίσουμε πως ο Aston είναι τα τελευταία δύο χρόνια παντρεμένος με την Mila Kunis και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Read More

And More