Άση Μπήλιου: Αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις της με τον Alpha; Επιστρέφει στην “Ελένη”; Όλη η αλήθεια…

Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με την Άση Μπήλιου, την Ελένη Μενεγάκη και την πιθανή ή όχι συνεργσία των δύο γυναικών και πάλι στην καθημερινή εκπομπή του Alpha, όπως επίσης και την πιθανή ή όχι επιστροφή της Άσης γενικότερα στο κανάλι της Κάντζας.

Η Ελένη και η Άση, η Άση και η Ελένη έχουν σχέση λατρείας και σίγουρα η φυγή της Άσης από την εκπομπή της Απόλυτης, ήταν μία φυγή που και η Απόλυτη δεν ήθελε σε καμία περίπτωση και η οποία της στοίχησε τα μάλλα και συναισθηματικά, αλλά και από πλευράς τηλεθέασησης. Έτσι, εννοείται πως ενόψει νέας σεζόν και λόγω και του γενικού, γενναίου λίφτινγκ που επιχειρεί η ξανθιά παρουσιάστρια, φυσικά και θέλει στο πλευρό της το… δέκα το καλό! Γιατί η Άση είναι το δέκα το καλό.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν γραφτεί δεκάδες ρεπορτάζ στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν ειλημμένη την απόφαση της μεγάλης τηλεοπτικής επιστροφής της Άσης! Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα;

Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, κάθε άλλο παρά… “κλειδωμένη” είναι η επιστροφή της γνωστής αστρολόγου στην “Ελένη” και το ίδιο ισχύει φυσικά και για την επιστροφή στο κανάλι γενικότερα. Γιατί, το μόνο σίγουρο είναι, πως αν η Άση επιστρέψει, αυτό που θα επιδιώξει θα είναι εκτός από την παρουσία της στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, να αποκτήσει και πάλι την δική της εκπομπή.

Κι εκεί ακριβώς βρίσκεται το… μυστικό για να υπάρξει ξανά συνεργασία της Άσης με τον Alpha. Η επιστροφή της αυτή στην Ελένη, να συνοδευτεί με την επιστροφή και της εκπομπής της στο πρόγραμμα του καναλιού και να μην περιοριστεί μόνο στην… πρόσκληση στο πλατό της Ελένης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, τα στελέχη του Alpha και πιο συγκεκριμένα η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε ραντεβού με την Άση Μπήλιου και σε καμία επίσημη συζήτηση, οπότε και δεν υπάρχει κι απολύτως τίποτα που να θεωρείται για την ώρα δεδομένο.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο έντονα ακούγεται η πληροφορία πως η γνωστή αστρολόγος δέχτηκε πρόταση συνεργασίας και από το Star, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της νέας, πρωινής εκπομπής που ετοιμάζουν οι Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου και φυσικά συγχρόνως και για να αποκτήσει την δική της εκπομπή στο πρόγραμμα του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

Γιατί είπαμε λατρεμένη.Η Άση θέλει πίσω και την εκπομπή της και πολύ καλά κάνει…

Read More

And More