Άση Μπήλιου: Επιστρέφει το “Star System”! Ποιά παρουσιάστρια της κάνει… ποδαρικό;

Για 11η χρονιά η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System», με παρουσιάστρια την καταξιωμένη αστρολόγο Άση Μπήλιου, θα σας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του Star και θα αναλύει όσα συμβαίνουν σε αστρολογικό επίπεδο και επηρεάζουν τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Επίσημη πρώτη; Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων για την Τρίτη 26 του μήνα στις 3.45 μ.μ.
Σε ένα χορταστικό επεισόδιο, μια φορά τον μήνα, θα παρουσιάζονται αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις, προκειμένου να ενημερωθούμε για τα ευνοϊκά αλλά και τα απαιτητικά διαστήματα, που αφορούν σε κάθε ζώδιο.
Επίσης θα δίνεται έμφαση σε όλες τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές και στην επιρροή, που επιφέρουν σε εγχώριο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Με σύμμαχο το χιούμορ, θα απολαμβάνουμε τα γνωστά σε όλους σκετσάκια της εκπομπής. Με καλοδουλεμένο σενάριο και αγαπημένους ηθοποιούς, θα προβάλλονται τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, που θα ήθελαν να «ξεχάσουν», αλλά και οι τρόποι, που μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στην ζωή τους.
Επιπρόσθετα, στην εκπομπή θα παρουσιάζονται αστρολογικά πορτρέτα διάσημων, θα δίνεται έμφαση στην πολιτική αστρολογία ενώ η Άση Μπήλιου θα φιλοξενεί αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα, μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη.
Λίγες ημέρες ,λοιπόν, πριν την έλευση του νέου χρόνου, η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System» κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Star! Τη δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, στις 15:45, η αγαπημένη Άση παρουσιάζει τις προβλέψεις για το νέο έτος.
Η καταξιωμένη αστρολόγος αναλύει τα θετικά διαστήματα του 2018, τους τομείς, που αναμένεται να πάνε καλύτερα οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και ποιοι θα ευνοηθούν σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Όσο για το ποιά είναι η παρουσιάστρια που της κάνει… ποδαρικό; Πρώτη βασική καλεσμένη, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, είναι η Παρθένος, Ελεονώρα Μελέτη, που το 2018 περιμένει το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της μητρότητας. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρεται στις ανατροπές, που βίωσε το 2017, στις ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, το γάμο της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.
Ακόμη, θα δείτε ένα αφιέρωμα στον Κρόνο, που έφυγε από τον Τοξότη και εγκαταστάθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα δούμε τι φέρει αυτή η πλανητική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο λαμβάνοντας μια γεύση από το παρελθόν και
τις περιόδους, που ο «μεγάλος δάσκαλος» είχε επισκεφθεί και πάλι το συγκεκριμένο ζώδιο.
«Πως ψωνίζουν τα ζώδια», αυτό είναι το θέμα στα ξεκαρδιστικά σκετσάκια του πρώτου επεισοδίου. Σε εορταστικό σκηνικό, ο Κρατερός Κατσούλης είναι ο υπεύθυνος ενός καταστήματος και έρχεται «αντιμέτωπος» με τις παραξενιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, τα οποία υποδύεται η Πηνελόπη Πλάκα. Ποιοι είναι οι πιο… απαιτητικοί πελάτες, ποιοι παραλογίζονται και ποιοι βγάζουν από τα ρούχα του, τον ήρεμο και στωικό εργαζόμενο.
Παρουσιάζει: Άση Μπήλιου
Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σταματόπουλος
Πρωταγωνιστούν : Κρατερός Κατσούλης, Πηνελόπη Πλάκα
Σενάριο: Κάτια Κισσονέργη, Μαίρη Μουγιακάκου

Read More

And More