Άση Μπήλιου: Τι γίνεται με την εκπομπή της στο Star;

Αναμφισβήτητα η Άση Μπήλιου είναι μία αστρολόγος στην ποδιά της οποίας σφάζονται κάθε χρόνο διάφορα κανάλια. Είναι μία επαγγελματίας που η παρουσία της έχει αποδειχθεί πολύτιμη σε όλες τις εκπομπές που έχει υπάρξει, μιας και της υποκλίνονται τα μηχανάκια της Nielsen.

Και το καλοκαίρι που μας πέρασε ,λοιπόν, η Άση είχε πολλές προτάσεις προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερη στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Οι δύο παρουσιάστριες που πολιόρκησαν πιο στενά την γνωστή αστρολόγο, εννοείται πως ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία την ήθελε διακαώς και πάλι στο πλευρό της, αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου που ήξερε καλά πως το να βρεθεί η Άση “Στη φωλιά των Κου-Κου”, ήταν ένα μεγάλο “όπλο” για την εκπομπή.

Και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν πως η Άση θα επέστρεφε στην “Ελένη”, λόγω και της φιλίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, τελικά εκείνη είπε το “ναι” σε αυτή τη νέα προσπάθεια του Star.

Ποιός ήταν ο καταλυτικός λόγος που έκανε την Άση να πει το “ναι” στο Star; Μα το γεγονός ότι οι Starικοί δεν αρνήθηκαν να της δώσουν και μία δική της, αστρολογική εκπομπή. Η Άση ήθελε να επιστρέψει στους δέκτες μας και πάλι το “Star System” και μάλιστα το κόψιμο της συγκεκριμένης εκπομπής από τον Alpha ήταν και ο λόγος που η αστρολόγος αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι.

Έτσι, το “Star System” επιστρέφει φέτος στους δέκτες μας, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όσο για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η συγκεκριμένη εκπομπή;

Αν και ετοιμάζεται πυρετωδώς, η πρεμιέρα της ακόμα αργεί. Απ ΄ότι μαθαίνω ούτε τον Νοέμβριο θα κάνει πρεμιέρα. Το πιο πιθανό είναι να βγει στον αέρα τον Δεκέμβριο και να έχει μία απίστευτα glamουρους εικόνα και άκρως γιορτινή διάθεση, μιας και η Άση Μπήλιου θα έχει ετοιμάσει μία σούπερ Χριστουγεννιάτικη πρεμιέρα, μιλώντας μας φυσικά για τι άλλο;

Για το 2018 και για τις προβλέψεις της νέας χρονιάς που θα βρίσκεται στο κατώφλι μας!!!

Η εκπομπή – όπως θα κατάλαβες ήδη – θα διατηρήσει τον ίδιο τίτλο, τον τίτλο “Star System” και θα μας επισκέπτεται μία φορά το μήνα.

Read More

And More