Ασημακοπούλου – Τσιρίλο: Βόλτα με την κορούλα τους!

Ασημακοπούλου – Τσιρίλο: Βόλτα με την κορούλα τους! | tlife.gr

Την πρώτη βόλτα τους με την νεογέννητη κορούλα τους έκαναν πριν λίγες μέρες ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου. Το γνωστό ζευγάρι φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένο και το μωρό ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του.

Ο φωτογραφικός φακός της “Real Life” τους εντόπισε πριν λίγες μέρες στην Κηφισιά να κάνουν βόλτα και να κοιτούν τις βιτρίνες μαζί με την κορούλα τους. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και η γνωστή ηθοποιός διάλεξαν μια ηλιόλουστη μέρα και ξεκίνησαν τον περίπατό τους, έχοντας το μωρό τους μέσα στο καρότσι.

Ο κόσμος τους σταματούσε στο δρόμο και τους έλεγε τις ευχές του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ρωτούσαν με ποιον μοιάζει η μικρή. Λίγο αργότερα, οι δυο τους απόλαυσαν τον καφέ τους σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς και έπειτα συνέχισαν τη βόλτα τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως χρειζόταν λίγες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης, καθώς τον τελευταίο καιρό, η άφιξη της μικρής έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους, Μάλιστα, οι ίδιοι μετά τον πολιτικό τους γάμο, ετοιμάζουν και το θρησκευτικό που θα γίνει μαζί με την βάφτιση της μικρής.

READ more