Ασημένια, Χρυσή ή Μαύρη; Τι χρώμα θέλεις να έχει η πιστωτική σου;

Στο εστιατόρια, στα ταξίδια, στις διακοπές, στις online αγορές. Στο super market, στο mall ή στο μαγαζί της γειτονιάς. Η πιστωτική κάρτα είναι το απαραίτητο εργαλείο συναλλαγών της καθημερινής μας ζωής και μια κίνηση με στιλ… Φυσικά και η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό lifestyle και διαφορετικές ανάγκες. Το ζητούμενο άρα είναι οι προσωποποιημένες επιλογές. Η μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές και η επιβράβευση σε κάθε αγορά. Εδώ λοιπόν έρχεται η Εθνική Τράπεζα και απαντά στις ανάγκες μας με τρεις νέες πιστωτικές κάρτες: τη Silver, την Gold και την Black. Τρεις καινοτόμες πιστωτικές κάρτες που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση, με περισσότερα προνόμια και μοναδικές εμπειρίες, που σε επιβραβεύουν και απαντούν στις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες σου.

Η πιστωτική κάρτα είναι διευκόλυνση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, για να μη “δαιμονοποιηθεί” στη συνείδησή σου, είναι να τη χρησιμοποιείς σωστά. Να ενημερωθείς για τα προνόμια που σου προσφέρει και αυτός να είναι ο λόγος που θα προχωρήσεις στην έκδοσή της. Όχι για να κάνεις υπερβολές, ούτε για να παρεκτραπείς, αλλά για να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου εκμεταλλευόμενη τα οφέλη. Κοινώς, αγαπημένη μου φίλη, να φερθείς έξυπνα.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αποκτήσεις πιστωτική κάρτα, θα ήθελα να σε ενημερώσω για τις τρεις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Αποτελούν κατάλληλες επιλογές και μπορούν να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Διάλεξε χρώμα…

Silver, Gold ή Black;
Αντανακλαστικά απαντώ Black. Γιατί είναι το αγαπημένο μου χρώμα, ύφος και στιλ. Και η αλήθεια είναι ότι η μαύρη είναι εντυπωσιακά μίνιμαλ και του γούστου μου. Καλύπτει όμως τις ανάγκες μου; Για να δω…

Οι νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής απλοποιούν την καθημερινότητά σου και σε φέρνουν ξεκάθαρα ένα βήμα πιο κοντά στα “θέλω” σου. Ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες σου και προσφέρουν λύσεις στις τακτικές υποχρεώσεις σου και στα έκτακτα έξοδα, με σημαντικά προνόμια και διευκολύνσεις. Με λίγα λόγια, είναι ένα εργαλείο που θα σε στηρίξει, θα σε βοηθήσει, θα αναβαθμίσει την κάθε μέρα σου.

Και το στιλ σου φυσικά. Γιατί οι κινήσεις σου θα συνοδεύονται από μοντέρνα αισθητική… Δίνεις την κάρτα, με ανανεωμένο και σύγχρονο σχεδιασμό, και αναβαθμίζεις την εικόνα. Αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που προσέχουν μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας τα πάντα, τότε θα λατρέψεις το design των νέων καρτών. Πέρα από το προσωποποιημένο όφελος που θα έχεις από τις καθημερινές σου αγορές, θα έχεις και updated attitude.

 

ΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;


-Every day… Silver!
Αν είσαι η γυναίκα που την αφορά πρώτα από όλα η καθημερινότητα και αναζητάς ένας εργαλείο που θα σου την κάνει καλύτερη. Κοινώς, αν αυτό που σου λείπει είναι ένας προσωπικός σύμμαχος. 

Η πιστωτική κάρτα Silver είναι η ιδανική επιλογή για εσένα, τη δυναμική, την έντονη, την πολυάσχολη, που θέλεις άμεσες και γρήγορες λύσεις πληρωμών. Για εξόφληση των λογαριασμών και οφειλών και για την ικανοποίηση των καθημερινών σου αναγκών.

Γιατί;
-Γιατί έχει δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια.
-Δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης.
-Επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σου συναλλαγή και δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά.
-Προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες.

Η κάρτα Silver μπορεί να γίνει η νέα αγαπημένη σου συνήθεια. Σε διευκολύνει, σε στηρίζει, σε βοηθά, σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Και μην ξεχνάς και κάτι πολύ βασικό: με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και το Mobile Banking της Τράπεζας, όπως παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κ.λ.π., έχεις τον απόλυτο έλεγχο της κάρτας σου ανά πάσα στιγμή.

Απόκτησε τώρα την πιστωτική κάρτα Silver, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

 

-Gold… lifestyle!
Αν είσαι γυναίκα που απολαμβάνεις τη ζωή σου. Μια σύγχρονη lifestyler, που η καθημερινότητά σου θέλεις να έχει στιλ και οι κινήσεις σου μία Gold πινελιά.

H πιστωτική κάρτα Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας και απευθύνεται σε σένα που αγαπάς το shopping, τα ταξίδια, τα εστιατόρια, τη διασκέδαση. Η κάρτα Gold είναι η καινούρια σου “φίλη”, κοντά σου για να κάνει ακόμα και τις πιο απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο.

Γιατί;
-Καταρχάς γιατί ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σου προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων. 
-Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 το χρόνο στη συνέχεια.
-Προσφέρει δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.
-Δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα.
-Δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα.
-Επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή και δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη σου αγορά.
-Προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες. 
-Online διαχείριση της κάρτας σου από το Internet και Mobile Banking της Τράπεζας, από όπου και αν βρίσκεσαι.

Η κάρτα Gold αναβαθμίζει την κάθε σου στιγμή. Τη χρωματίζει με χρυσές αποχρώσεις και στιλ.

Απόκτησε τώρα την πιστωτική κάρτα Gold, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

 

-Premium… Black!
Καταρχάς, ιδανική για σένα που λατρεύεις τη διαχρονική κομψότητα και δυναμική του μαύρου. Για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις, για σένα που αγαπάς το ιδιαίτερο και το αποκλειστικό. Η premium κάρτα, που μπορείς να αποκτήσεις ανεξάρτητα από το οικονομικό σου προφίλ και να διαχειριστείς εύκολα και γρήγορα μέσα από το Internet και Mobile Banking, είναι η πιστωτική κάρτα Black.

Η exclusive πιστωτική κάρτα Black έρχεται για να σε κάνει να νιώσεις μοναδική και να σου χαρίσει ιδιαίτερες και αποκλειστικές στιγμές, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων. Για σένα που δεν κάνεις εκπτώσεις στις απαιτήσεις σου, για σένα που είσαι πολίτης του κόσμου. Για σένα που θέλεις να απολαμβάνεις κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας παντού. Για προγραμματισμό ταξιδιών, για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο.

Γιατί;
-Γιατί απολαμβάνεις δωρεάν ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι.
-Προστασία για online αγορές στην Ελλάδα.
-Δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό.
-Υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σου αγορά.
-Με τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge μπορείς να μετατρέψεις κάθε σου στιγμή σε μια ξεχωριστή εμπειρία. Γιατί ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σου προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.

Απόκτησε τώρα την πιστωτική κάρτα Black, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

 

Όποια κι αν διαλέξεις, όποια κι αν σου ταιριάζει καλύτερα, να ξέρεις ότι οι νέες κάρτες παρέχουν επιπλέον καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, αθλητισμού, ταξιδιών και γαστρονομίας.

Bonus track!
Και μια υπέροχη έκπληξη για επιδόρπιο… Πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σου με τις νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, μπορεί να είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα παρακολουθήσουν αγώνες UEFA Champions League, θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garos στο Παρίσι.

Ανακάλυψε περισσότερα για τις πιστωτικές κάρτες Silver, Gold και Black στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ.