Ασημίνα Χαρίτου – Άννα Χατζή: Βραδινή έξοδος για τις πρώην παίκτριες του GNTM [pics]

Μετά το τέλος του GNTM, τα κορίτσια που πήραν μέρος στο reality μόδας του STAR επέστρεψαν στη καθημερινότητά τους και κοντά στους αγαπημένους τους ανθρώπους που τόσο τους έλειψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάποια από αυτά, μάλιστα, δεν άργησαν να κάνουν τις πρώτες τους επαγγελματικές συνεργασίες στον χώρο του modeling, πραγματοποιώντας φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά και πασαρέλες για γνωστούς οίκους μόδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μερικά κορίτσια συνέχισαν να απασχολούν τα Μέσα με τη ζωή τους, ενώ υπήρξαν κι εκείνα που κράτησαν πιο χαμηλούς τόνους, με αποτέλεσμα να χαθούν γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην πρώτη κατηγορία, λοιπόν, ανήκουν και τα μέλη των «FF» , της… κλίκας που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο φέτος στο GNTM.

Η Ασημίνα Χαρίτου, η Άννα Χατζή και η Σουζάνα Κουόλ και η Κάτια Ταραμπάνκο συνεχίζουν να κάνουν ακόμα παρέα και αρκετά συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, με αδιάψευστο μάρτυρα τον φωτογραφικό φακό.

Πρόσφατα, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μόνο τα δύο από τα τέσσερα κορίτσια, σε βραδινή έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η Ασημίνα και η Άννα βρέθηκαν στο γνωστό club restaurant στο Κολωνάκι, αποδεχόμενες το κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη και διασκέδασαν μέχρι τις πρώρες πρωινές ώρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία τους στο μαγαζί δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού και οι δύο είναι εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αποδεικνύοντας πώς είναι… μοντελάρες, όπως έλεγε και η Βίκυ Καγιά στα κορίτσια.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ασημίνα και η Άννα είναι ακαταμάχητες!

Read More

And More